Lid worden?

Ben je nieuw?

Iedereen is welkom om onze sport uit te proberen!

Iedereen die geïnteresseerd is om onze sport beter te leren kennen mag tot 3 keer langskomen om deel te nemen aan één van onze trainingen. Op deze trainingen staat steeds iemand klaar om je op te vangen en alles uit te leggen!

Title

clubkledij

Clubkledij

Officiële outfit van de club.

Op trainingen ben je vrij te kiezen welke sportkledij je draagt. Het is aangeraden geen witte kledij te dragen omwille van de zichtbaarheid van de balletjes. Voor competitiespelers en voor deelname aan provinciale tornooien is het evenwel verplicht een officiële outfit van de club te dragen. Deze bestaat uit een polo voor zowel dames als heren en een short/skirt.

Beiden kunnen verkregen worden in onze club tegen voordelige prijzen: 15 euro voor een polo, 10 euro voor een short/skirt. Voor de jeugd voorzien wij T-shirts met ons logo op die verkregen kunnen worden op de dinsdagtraining.

 

Title

Lidgeld

Officieel lid worden van onze club?

Om definitief in te schrijven is het aangewezen een mail te sturen naar onze secretaris, die dan de nodige papieren in orde kan brengen. Na het betalen van het lidgeld ben je officieel lid!

Title

  • Alle leden zijn welkom op alle trainingen.
    Het seizoen start half augustus en loopt tot eind mei (eind juni voor de recreanten).
  • Verzekering bij de VTTL voor alle leden inbegrepen.
    Deze verzekering geldt voor 12 maanden en waarborgt de burgerlijke aansprakelijkheid van de speler en het ongevallenrisico tijdens verplaatsing, wedstrijden en trainingen.
  • Wanneer meerdere leden inschrijven van hetzelfde gezin wordt er per gezinslid een extra korting van 20 euro toegekend.
    Het tweede lid heeft dus 20 euro korting, het derde lid 40 euro, …

Ben je nieuw?

De beste tafeltennis club van west-vlaanderen

Wij vinden het bijzonder fijn dat je je interesseert voor onze boeiende sport en club, wij zullen je bij je ontdekkingstocht zo goed mogelijk begeleiden!